OUR BEERS ビール

Bebop Dream

Barrel-aged Wild Ale / 5.0% ABV

副原料を入れずに造ったストレートランビック風の GMT+9 は久しぶりです。ここ最近は果物を漬け込んだ銘柄を多くリリースしてきました。ある時、熟成中のビールをテイスティングしている際に、特に良い出来のものが見つかり「この味を飲んでいただきたい」とブルワー総意で思ったことから、そのままボトリングをしたビールです。ぜひ木樽の中で⻑い時間をかけて微⽣物が創り出した物語に思いを馳せつつ、ご賞味いただけたら嬉しいです。

グラスに注ぐと、プラムや白ワインを思わせる華やかな香りが広がり、フレンチオーク樽由来のウッディなニュアンスや、微⽣物発酵によるファンキーなアロマが感じられます。口に含むと、パイナップルサワーのようなトロピカルな風味やジューシーなピンクグレープフルーツの酸味、そして蜂蜜のように優しい甘さが調和。さらに、オーク樽由来の深みが余韻を彩ります。後味にはファンキーなアクセントとオークの余韻が心地よく続き、複雑で奥行きのある味わいがお楽しみいただけます。

■発酵容器:赤ワイン樽、白ワイン樽
■発酵熟成時間:樽熟成 最⻑ 24 か月+瓶内熟成期間 6 か月
■副原料:なし
■⼆次発酵⽤糖類:⽣はちみつ(静岡県浜松市・⻑坂養蜂場)

【保管と賞味⽅法について】
■保存⽅法:15℃以下で要冷蔵
■サービング温度:4℃〜10℃
■おすすめグラス:ワイングラス、チューリップ

瓶を開ける際は、コルク抜きが必要になる場合があります。保管中は瓶を頻繁に動かさないようにし、横に寝かさず⽴てるように置いてください。瓶底には酵⺟や菌が沈殿しています。注ぐ際に、これらがビールと一緒に出ないよう、ゆっくりと瓶を傾けながら注いでください。

Crafted in what we like to call a “Lambic-inspired” style, this iteration of our GMT+9 series is the first without any adjuncts for quite some time. Recently, we have been releasing versions with fruit maceration, but during our tastings of aging beers we came across a batch that stood out above the rest. The entire brewing team agreed that this beer should be enjoyed without adjuncts – and Bebop Dream was born. As you sip, take a moment to reflect on the story woven by the microorganisms over time in the wooden barrels. When poured into a glass, it releases a vibrant aroma reminiscent of plums and white wine, complemented by woody notes from French oak barrels and funky nuances from microbial fermentation. On the palate, tropical flavors akin to pineapple blend with juicy pink grapefruit tartness and a gentle honey-like sweetness. As the flavors unfold, the depth of oak aging adds layers of complexity. The finish lingers with a pleasant funk and oaky character, offering a rich and multi-dimensional tasting experience.

■Fermentation Vessel(s): A blend of used red and white wine barrels
■Time: Conditioned in barrels for up to 24 months
■Adjuncts: None
■Priming Sugar: Locally sourced honey

【Storage and Handling】
■Storage: 15C
■Serving Temperature: 4-15C
■Glassware: Wineglass, Tulip

When opening these bottles, a corkscrew wine opener may be needed. Do not disturb the bottle during storage and store upright. Do not agitate the bottle before pouring. There will always be a layer of yeast and bacteria at the bottom of these bottles that should not be poured into the glass and remain in the bottle. Pour gently and slowly tilt the angle of the bottle to prevent the settled microorganisms from entering the glass.

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