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No Mango
Hazy Triple IPA / 9.0% ABV
w/Citra, Kohia Nelson & Rakau
WCB × Be Easy Brewing Collaboration!
@beeasybrewing
仲良しな青森の『Be Easy Brewing』 とのコラボレーションビールが完成!
この特別な一杯は、まるでスリル満点のジェットコースター。
予測不能な体験に、Hop Dudeたちは、トロピカルに満ちた悲鳴を響かせる。
陽気な轟音が鳴り響く中、乗車席へ――Ride On!
注ぐとマンゴー、熟したパイナップル、アプリコットなど、複雑で多層的な香りが広がり、
味わいにはまるでとろりとしたマンゴーラッシーや、メロン風味のバニラアイスクリームを思わせるような、濃厚なデザート感が口いっぱいに。
「No Mango」にご乗車の皆さま、シートベルトをしっかりとお締めください。
こちらのフルーツライド兼アトラクションでは、「マンゴーマッドネス酵母」によって繰り出される、
圧倒的で重厚なマンゴーの味わいと飲み心地による、異次元の体験が待ち受けています。
あまりの衝撃に、興奮して手足などを飛び出させないよう、十分ご注意ください。
それでは皆さま、最上級のマンゴー感と多幸感に溢れる一杯が導く果実の旅を、存分にお楽しみください。
Collabo with Gareth and the gang at Be Easy Brewing😎🤘🏼🍺
There is … literally no mango in this beer (or is there?!) - we did however for this one have a go at a WHC Labs yeast strain they call “mango madness.” A Triple IPA fermenting out at 34C for 2 days to terminal is pretty mental. We are getting all kinds of sweet mango sensory in this one, with a nicely masked alcohol vibe (danger zone) and plenty of body to balance it out.