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Secret Spot
West Coast Triple IPA / 9.0% ABV
w/Anchovy, Krush & Citra CRYO
静岡のどこか──まだ誰も知らない、神秘的な秘境のサーフスポットが存在すると言われている。メローな空気を纏ったその場所は、穏やかでありながら力強く、心地よい風情を生み出す。
“Secret Spot”に住まうのは、この地とビールを心から愛する、夏のプロフェッショナルDudeというウワサも。彼は、気ままにボードに乗り、太陽の光を浴びながら、自分だけの季節を楽しんでいる。
Anchovy・Krush・Citra CRYOでドライホップを施した、アメリカンホップ!なTIPA。オレンジを連想させる柑橘系の香りに、甘いストロベリー感のあるアロマ。さらにフレッシュな草の印象とウッディなニュアンスも。甘さと苦みの絶妙なバランスを実現し、飲み応えあふれる一杯に。
そんな彼のように、夏をまるごと満喫する秘訣は、とてもシンプル。ただ、ビールと夏を、心のままに受け入れればいいのだ。
※Artwork by @kac_one
This was going to be a little story about our Hop Dudes and their <secret secret> surf locations, filled with epic <redacted> and fantastic <redacted>. Unfortunately NATURE decided to derail (not a great word choice) the fun, and we are left to chit-chat about how freaking hot it is and ofc what this beer tastes like (or, what we think it tastes like). Westie Triples aren't born every day in the Shiz, so we decided we would try and roll more old school with this take. Right off the bat you are going to notice the focus on malt and the decidedly high alcohol content. This isn't a meal starter. Flavor-wise we are getting all kinds of goodies--orange and grapefruit citrus, strawberry shortcake, papaya, mango and lime--with pine/woody elements that complete the profile. It kinda sits on the spectrum as a less modern take on a triple IPA, and more like a throwback to 10 years ago (without using proper nouns, but you know the ones). A semi blast from the past we hope you'll enjoy.