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Crispi Boi
Czech Pils / 6.0% ABV
WCBイチの食いしん坊、“Crispi Boi” 大好物のホップを食べ過ぎて、気づけば倉庫の中身は、ほぼ空っぽに。。。どうにか残っていたSaaz(ザーツ) を使い、歴史深いチェコの手法で作ったビールがこれだー!!
バッチ毎に細かなアレンジを続けているレシピだが、5回目の今回は麦芽の糖化工程や水質調整、炭酸の付け方を変更しモルト由来のコクUPや味の深みを引き出すことに成功。
蜂蜜、トースティ、柔らかさのあるビスケットを連想させるアロマ。広がりあるモルトの味わいが増し、ノーブルホップ由来のほのかに香る白い花の印象。少々のスパイシーさも◎。もちろんライトボディで飲みやすさは健在。温暖な春の気候の下で、何杯でも飲めちゃうの確定~!
伝統を守り、新しきを追求する。これも、WCBスタイル。ホップ爆食い&ビールがぶ飲みスタイルで、今年の春も駆け抜けましょう🍻🌸
Thirsty for Crispi, our Boi is back. The Alchemist’s jacketed stainless cauldrons of wonder continue to pump out the super crispi liquid goodies. As we like to say - Czech Pils Paradise is now open for session. We finally got around to weaving this bad boi back into the brew schedule, and not a moment too soon. Crispi Boi pushes the traditional style with just enough Saaz hops to satiate the Hop Dude’s monstrous appetite, having just the right amount of lemongrass / herbal nuance, a touch of lemon / banana on the nose and a light body to accentuate hop bitterness and max out the Crispiness Quotient. We’re going to make that a thing. Somehow (we’re still working on it). It’s gonna take time. And lots of Czech Pils.