OUR BEERS ビール

Green Glass

Kettle Sour / 4.5%ABV

w/Pineapple, Cucumber & Watermelon

甘い香りを漂わせ、果実の波が用宗に押し寄せた。波の上には楽しそうにビールを掲げる一人のHop Dudeの姿があった。

彼は、あの“Creami Boi”。
眼鏡の奥に神秘的に輝く探求心の炎を携えた、誰もが認める生粋のビアギークが、またしてもWCBに新たな果実のムーブメントを巻き起こす。

ひと口飲めば、副原料の爽やかさが絶妙に調和!爽快な新作『Green Glass』のレシピが誕生。缶を開けた途端に多幸感で満たされる空間は、初夏の幕開けも相まって、気分は南国の陽気に包まれる。

パイナップルのピューレにスイカ果汁とキュウリジュース(皮を剥きジュース状にしたもの)を投入。メロン感やパイナップル、レモングラスのファンキーなアロマ。副原料として投入したフルーツのトロピカルな甘さに、野菜のキュウリが掛け合わされた意外な組み合わせは、カクテルのような新感覚の味わい。

自分自身が信じた醸造道を一心に突き進む彼の姿は、これまで己が体験してきたあらゆる文化の蓄積があるからに違いない。生み出されるビールは、誰にも真似できないオリジナルな世界なのだから。

Something had Shinpei literally seeing GREEN. One fine day in Okinawa at some obscure bar, he happened upon a cocktail that became the inspiration for this brew (it also happens to be perfect as the Japanese heat beast comes out of hiberation...). Green Glass is a kettle sour brewed with a touch of Rakau and copious additions of pinapple puree/concentrates, watermelon puree and fresh cucumber. We are getting pronounced cucumber/watermelon aromas with a complement of lemon/lime citrus, and a pineapple lemongrass finish. Lighter on the body and carb, this one is going to pair exceptionally well with all kinds of spring food offerings. Cocktail-inspired brews aren't new but this one is super unique, and if you're into sours (and cucumber) def worth a go imo.

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